Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Hírarchívum
2010. május 29.
„Kiemelt szerepet kap a turizmus Magyarország gazdasági stratégiájában” – kezdte beszámolóját Dr. Matolcsy György, turizmusért is felelős nemzetgazdasági miniszterjelölt az Országgyűlés Sport- és turisztikai illetve Oktatási, tudományos és kutatási bizottsága előtti csütörtöki meghallgatásán.Mivel a turizmus a bruttó hazai össztermék 6-7%-át állítja elő,... Tovább »
2010. május 29.
Befejeződött a frankfurti IMEX, a MICE szektor egyik legrangosabb éves seregszemléje. Idén is sikerült szinte minden tekintetben felülmúlni az előző év eredményeit.Ray Bloom, az IMEX Group elnöke a vásár zárásakor arról számolhatott be, hogy mind a szakmai vásárlók (hosted buyer), mind a kiállítók tekintetében sikerült felülmúlni 2009-et.„Az elmúlt pár év több... Tovább »
2010. május 29.
A fesztivállátogatás Magyarországon is növekvő népszerűségnek örvend, a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett Fesztiválok Évében ugyanakkor a fesztiválok ismertségének és az utazáshoz kapcsolódó fesztivállátogatások számának további növekedése várható.Az elmúlt években jelentősen emelkedett a fesztivállátogatók aránya, és egyúttal javult a hazai... Tovább »
2010. május 27.
A Globall Football Park és Sporthotel újabb lépéssel kívánja erősíteni pozícióját a rendezvénypiacon. A szállodában található sportcsarnok, egy különleges mobil borításnak köszönhetően a továbbiakban rendezvényteremként, illetve kiállítási helyszínként is funkcionál majd. Kialakításának köszönhetően azon kevés helyszín közé tartozik ahová akár egy autó... Tovább »
2010. május 27.
A BTH az Operaházban illetve ezt követően az Andrássy úton tett látogatása után a Facebook Visit Budapest rajongó oldalára feltöltött képei óriási érdeklődést keltettek a rajongók körében. Az Operaházas képekre 44 tetszésnyilvánítás és 13 komment, míg az Andrássy útról készült fotókra 58 tetszésnyilvánítás és 13 komment érkezett a világ minden... Tovább »