Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Hírarchívum
2010. május 27.
A Magyar Turizmus Zrt (MT Zrt.) Regionális Marketing Igazgatóságai (RMI) bekapcsolódnak a régiós turisztikai desztináció-menedzsmentek (TDM) munkájába – mondta el Bozzay Andrásné az Önkormányzati Minisztérium (ÖM) Turisztikai Szakállamtitkárság főosztályvezetője a szerdán Egerben rendezett TDM konferencián.Az MT Zrt. döntésének eredményeképpen kiküszöbölhetővé... Tovább »
2010. május 27.
Az év első két hónapjának biztató kezdete ellenére átlagos volt a turizmus teljesítménye az év első negyede – tájékoztatott Bozzay Andrásné az Önkormányzati Minisztérium (ÖM) Turisztikai Szakállamtitkárság főosztályvezetője a szerdán Egerben rendezett TDM konferencián.Jóllehet, nőtt a vendégéjszakák száma a szállásdíjak viszont csökkentek. A magyarországi... Tovább »
2010. május 26.
Siófok Város Polgármestere, illetve a Dél-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője tisztelte meg jelenlétével a Hotel Azúr épülő új szárnyának alapkőletételét. A rendezvényt Horváth Péter, az igazgatóság elnöke, illetve Horváth Tibor, a Hotel Azúr Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg, akik bemutatták a másfél milliárdos beruházás részleteit:A... Tovább »
2010. május 25.
Százhalombatta főterén már megnyílt az önkormányzati beruházással épült, közel két és fél ezer négyzetméteres Konferencia és Rendezvényközpont. Az új létesítményben egy szinten két, egyenként 462 négyzetméteres, osztható konferenciaterem található, melyek kivételes technikai megoldásaiknak köszönhetően egy időben több rendezvény, időszaki kiállítás,... Tovább »
2010. május 25.
A szerdán ünnepélyes keretek között átadott szálloda fejlesztésének teljes értéke nettó 2,1 milliárd forint volt, amelyhez 600 millió forint támogatást nyújtott az Európai Unió.A projekt során a korábban háromcsillagos besorolású szálloda teljes körű felújításon esett át, amelynek eredményeképpen 2010 márciusától egy új, négycsillagos gyógy- és wellness... Tovább »