Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Hírarchívum
2010. május 21.
Megszületett a döntés arról, hogy az idegenforgalom és turisztika a jövőben az újonnan alakuló Nemzeti Gazdaságfejlesztési Minisztériumhoz tartozik. Mint a miniszter, Matolcsy György nyilatkozta, gazdaságfejlesztési programja 25 kitörési pontot tartalmaz, amelyek között fontos szerepe van a gyógy-, és egészségturizmusnak, valamint a magyar gasztronómiának is.A... Tovább »
2010. május 20.
Magyarország legnagyobb barokk kastélyában állítják fel jövőre a magyar királynő szobrát a Barokk Év alkalmából.Az egykor a Millenniumi Emlékművet díszítő alkotást a Gödöllői Grassalkovich kastélyban állítják fel a barokk év idejére. 2011-ben kettős évfordulóra emlékeznek a városban: Mária Terézia 260 évvel ezelőtti látogatására és Grassalkovich I. Antal,... Tovább »
2010. május 20.
Május 15-én megnyitotta kapuit a Mellow Mood Hotels két legújabb szállodája, ezzel bővítve a szállodacsoport eddigi kéttagú Fashion Hotels portfólióját.A Fashion Hotels brand ismertetőjegyei a modern elegancia, a divatos színvilág, a fiatalos stílus, a minőségi szolgáltatásnyújtás. Ezek a tulajdonságok az eredetileg háromcsillagosra tervezett Cosmo City Hotel-ben az... Tovább »
2010. május 20.
Az egykori millenniumi főváros büszkesége, amely mintegy nyolc évvel ezelőtt valóban dicsőségesen megújult és vált ismét Budapest kiemelkedő szállodájává, most elhagyta nevéből a múltra utaló Royalt, és felvette a helyére Budapest nevét. A külföldiek számára ez segíthet eligazodni, ám itthon mindenki a régit, a megszokottat fogja emlegetni. A szállodalánc hazai... Tovább »
2010. május 19.
Azt követően, hogy a Fővárosi Önkormányzat meghozta a szükséges döntéseket, heteken belül kiadták az őszre megépülő CET Budapest bérbe adható helységeinek több mint egynegyedét. A beruházó Porto Investment javaslatára az önkormányzat aláírta a bérleti szerződést a több mint ezer fős, multifunkciós rendezvényközpont jövendő bérlőjével, valamint aláírás... Tovább »