Idén 11. alkalommal adták át a Magyar Vendéglátók Ipartestületének díját, a Gundel Károly munkásságának emlékére alapított Gundel Károly-díjat.
A vendéglátósok Kossuth-díjának is nevezett elismerést minden évben azok a szakemberek kapják, akik legalább 25 éve kimagasló teljesítményt nyújtanak a magyar vendéglátás területén, példamutató elkötelezettséggel végzik munkájukat, támogatják a fiatal generáció szakmai fejlődését és elkötelezetten népszerűsítik a magyar gasztronómiát.
Az idei három nyertes egyike Semsei Rudolf, a MaReSz Rendezvénygasztronómia tagozatának vezetője, a Semsei Gastronomy cégcsoport tulajdonosa, a VakVarjú étteremcsalád és a Budapest Party Service vezetője.
Szeretettel és büszkén gratulálunk!
A Semsei Gastronomy cégcsoport közleménye ide kattintva olvasható.







