Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
H.G. Event Technics Kft.

Tevékenységi kör: Rendezvénytechnika
Cím: 1683 Budapest, Pf. 25.
Telefonszám: +36 30 931 1413
E-mail: hgevent@hgevent.hu
Weboldal: www.hgevent.hu

 

A H.G. Event Technics Kft. 2000 óta törekszik hazai és nemzetközi partnerei igényeinek maximális kielégítésére a rendezvénytechnikai tervezés, szállítmányozás és kivitelezés, illetve a rendezvényszervezés terén. Elhivatott szakértő csapatunk a 21. század követelményeihez igazodva, működésünk 19 éve alatt több mint 2500 sikeres projektet valósított meg – mindezt 10. éve, az ISO 9001 szabvány által ellenőrzött minőségirányítás égisze alatt.

Számunkra egy úszó színpad a Dunán, daruval mozgatott látványosságok és embercsoportok, valamint teljes színházi előadások komplett technikai kivitelezése éppoly kihívásokat jelentenek, mint amilyen szakmai elismerés a Depeche Mode, Madonna, George Michael, a Rolling Stones vagy Robbie Williams magyarországi koncertjének kiszolgálására épülő artist village-ek, azaz „konténervárosok” kialakítására szóló megbízás.

Legalább ennyire komolyan vesszük a céges rendezvényeket és konferenciákat, melyeken nem a koncert 2-3 órája alatt kell fókuszálnunk, hanem sokszor akár 10-12 órán keresztül is a tökéletest kell nyújtanunk. Az 50 fős szakmai meetingektől a sportcsarnokot megtöltő konferenciákig, a vállalati vacsoráktól a céges csapatépítésekig; a díjátadó gáláktól a kötetlen koktélpartikig számtalan helyzetben bizonyíthattunk az évek során, és bizonyítunk mind a mai napig is.

-------------------------------------------------