Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Flash Award by MaReSz 2023


Flash - a díj, ami összeköti a rendezvényszakmát.

2023-ban elindítjuk a rendezvényszervezői- és szolgáltatói szektor legflashebb szakmai díját, a Flash Awardot.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége által bevezetett megújított díjazási rendszer célja, hogy a rendezvényszakmát komplexen bemutassa és ezáltal hiánypótló elismerésként kerüljön fel az ország kreatív szakmai díjainak palettájára. A verseny során a szervezői és a szolgáltatói szektor egyaránt bemutatkozhat.

Flash egy olyan díj, amely független és a minőséget képviseli.

A 2023-ban megrendezésre kerülő versenyre a jelentkezők 7 kategóriában adhatnak le pályaműveket, melyeket szakmai zsűri bírál el. Pályázható kategóriáink: az Év eseménye, az Év rendezvényhelyszíne, az Év catering szolgáltatása, az Év stand/event design kivitelezése, az Év technikai rendezvényszolgáltatása, az Év kiegészítő rendezvényszolgáltatása és a csak ezalkalommal meghirdetett Digital Event.

A fent említettek mellett kettő különdíj lesz. Az egyik a Flashback, amely a MaReSz eddig is létező életműdíjának megfelelője, ezt felterjesztéses alapon ítéli oda a zsűri példamutató, a rendezvényszervező szakmáért folytatott kiemelkedő munkásságért. A másik az előremutató megoldásokat, ötleteket támogató Fresh - Innovációs Különdíj, melyet az összes beérkező pályamunka közül választanak majd ki.

A verseny tisztaságának érdekében a pályázatok elbírálását egy független szakmai zsűri végzi. A pályázatoknál többek között értékelik a kreativitást, a kommunikációs célok megvalósulását, a kivitelezést és a rendezvény komplexitását is.

Az elbírálás két szakaszban zajlik, az első fordulóban egy online zsűri választja ki a kategóriánként maximum 5 shortlist-re kerülő pályamunkát, majd a második körben a főzsűri személyes megbeszélés során dönt a győztesekről.

A nevezési lehetőség mindenki számára nyitott, bárki, bármennyi rendezvényes projekttel benevezhet a versenybe, a megfelelő kategóriába. A pályázat 2023. február elején nyílik meg.

A Magyarországi Rendezvényszervezők – és szolgáltatók Szövetsége örömmel várja minden kedves pályázó anyagát! Itt az ideje, hogy mindenki megmutassa, az ő munkája volt a legnagyobb FLASH!

További információk: www.flashaward.hu