Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírarchívum
2023. szeptember 13.
Újjászületett az Anna Grand Hotel Tulajdonosváltás, majd a legapróbb részletekre is kiterjedő felújítást követően újra megnyílt a balatonfüredi Anna Grand Hotel, ahol a két évszázados hagyományok megőrzésére, ugyanakkor az időtlen luxus megteremtésére törekedtek. A 105 szobás szálloda négy csillag... Tovább »
2023. szeptember 13.
2023. szeptember 7-én a Vígvarjú Étteremben tartotta idei negyedik Elnökségi Ülését a MaReSz. Az elnökség megvitatta a szervezet közeljövőben tartandó nagyrendezvényeinek előkészítését és elfogadta a titkárság javaslatát, amelynek alapján 2023. november 21-ére tűzték ki a tagozati ülésekkel és fogadással egybekötött 30. Jubileumi... Tovább »
2023. szeptember 13.
  2023. szeptember 1-től egy titkársági munkatárssal és egy titkársági gyakornokkal bővült a MaReSz Titkárság csapata.   Márkus Évát már sokan ismerhetik a turisztikai ágazatban. Az idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász, valamint társadalomtudományi és gazdasági szakfordító végzettségű szakember évtizedes munkatapasztalatra tett szert a... Tovább »
2023. szeptember 13.
A Turizmus Kft. az idei évben is megszervezi Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumát, a MICE BUSINESS DAY-t, amely 2023. október 26-án kerül megrendezésre a Hungexpo Kongresszusi Központban.A MICE Business Day idén is számos izgalmas programot tartogat a résztvevők számára: A turisztikai nagyágyúk prezentációit bemutató szakmai konferencia és a B2B... Tovább »
2022. augusztus 18.