Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírarchívum
2017. június 14.
2017. június 7-én tartotta a Magyarországi Rendezvényszervezők és - Szolgáltatók Szövetsége éves közgyűlését, valamint - tisztelegve a Kiállítási iparág Nemzetközi Szövetsége által szervezett Global Exhibitions Day előtt - kiállítási szakmai napját. Az eseményt Bánhegyi Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség marketing-kommunikációs vezérigazgató-helyettese... Tovább »
2017. június 08.
További kihívások a rendezvénygasztronómia terén A rendezvénygasztronómiai tagozat Semsei Rudolf tagozatvezető vezetésével a Gundel Étteremben tartotta idei első ülését. Az Áfa törvény kapcsán folyamatos lobbytevékenységre hívta fel a figyelmet, hiszen a rendezvény étkeztetés (kitelepülés) még mindig a magasabb Áfa körbe tartozik, melyre még a reprezentációs... Tovább »
2017. március 29.
2017. március 20-án tartotta első megbeszélését az a szakmai tanácsadó testület, aki a Magyar Turisztikai Ügynökségen belüli,leánykori nevén Kongresszusi Iroda hivatalos tanácsadó testülete lesz. A MaReSz részéről Ganczer Gábor, a MaReSz elnöke, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója; Benyhe Ildikó, a MaReSz alelnöke, a CongressLine Kft. ügyvezetője; valamint Mátray... Tovább »
2017. március 07.
Kulcsfontosságú kérdések kerültek előtérbe a MaReSz március 1-jei Event Hub klubestjénMár a meghívóban szereplő cím: "Megrendelői tervek és iparági trendek a rendezvényszervezésben" is komoly hívószó volt a szakmának, és a közel 100 megjelent résztvevő nem is csalódott. Fontos tartalommal bíró, a lényeges kérdéseket kendőzetlenül érintő kerekasztal... Tovább »
2017. február 17.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége idei első Event Hub networking klubestjét 2017. március 1-jén, 17:30-tól az újonnan megnyitott Európa Congress Centerben tartja. (1021 Budapest, Hárshegyi út 5-7.). A téma izgalmas: bemutatkozik az ügyféloldal, megrendelői tervekkel és iparági trendekkel, elvárásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A... Tovább »