Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Hírarchívum
2016. február 03.
A MaReSz Elnöksége ezúton szeretné megnyugtatni tagjait, hogy a hvg. hu-n és index.hu-n megjelenő cikk valószínűleg több helyen pontatlanságokat tartalmaz. Az Elnökség azon fáradozik, hogy beszerezze a pontos anyagot és megvitassa az állami döntéshozókkal. Tagjainkat természetesen értesíteni fogjuk a... Tovább »
2016. február 02.
Szeretettel gratulálunk az Év Rendezvényszervezőjének, Körömi Annának (Event & More Kft.), valamint az Év Rendezvényszolgáltatójának, a Visualpower Kft-nek!Képünkön balról jobbra: Benyhe Ildikó, alelnök, kongresszusi tagozatvezető MaReSz, Vaskó Tünde, a Visualpower Kft. marketing és kommunikációs igazgatója, Körömi Anna, Event & More Kft. ügyvezető, Bacsi... Tovább »
2016. január 27.
Január 13-án tartotta elnökségi ülését a MaReSz, melyen többek között meghatározásra kerültek az idei események időpontjai. Az első EventHub szakmai networking rendezvényre február 25-én este a Budapest Music Centerben kerül sor. A téma az új épülő budapesti Kongresszusi Központ, melyről Finta József tart előadást és mutatja be  a látványterveket. Március,... Tovább »
2015. december 11.
2015. december 10-én megtartotta éves közgyűlését a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége. Az Elnökség beszámolt az elmúlt év eredményeiről, kiemelten az Új Kongresszusi Központtal kapcsolatos egyeztetésekről. A MaReSz vezetésével, a Mabeusz, MUISZ, MSZÉSZ közreműködésével szakértői fórum alakult, mely azon fáradozik, hogy már a... Tovább »
2015. november 30.
Mobilapplikációkról okosodhattak a résztvevők a Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége által szervezett Eventhub eseményen 2015. november 24-én a Mirror Budapestben. Több, mint 70 fő regisztrált a régebben Klubesteknek nevezett rendezvényre, mely a szakmai előadáson túl networking lehetőséget is biztosított a rendezvényszakma résztvevőinek.... Tovább »