Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírarchívum
2022. augusztus 18.
2022. június 10.
Nemzetközi sikert arat az MKI MICE desztinációs kisfilmje Arany díjat nyert az International Committee of Tourism Film Festivals imázsfilmek számára meghirdetett világverseny-sorozat dél-afrikai állomásán a Magyar Kongresszusi Iroda - a Graphasel Design Stúdió kreatív koncepciója és forgatókönyve alapján készült - MICE... Tovább »
2020. június 17.
Több körös szakmai egyeztetés után elkészült a MaReSz Covid-19 szakmai ajánlása a kiállítások, konferenciák, üzleti rendezvények biztonságos újraindítására vonatkozóan. Szakmailag felkészülten, a biztonságot és az egészséget szem előtt tartva várjuk a beltéri rendezvények újraindítását is. Az ajánlás - az aktuális hatósági szabályozásoknak megfelelően -... Tovább »
2020. június 09.
Elkészült a MaReSz Covid-19 szakmai ajánlása a kiállítások, konferenciák, üzleti rendezvények biztonságos újraindítására vonatkozóan! Szakmailag felkészülten, a biztonságot és az egészséget szem előtt tartva várjuk a beltéri rendezvények újraindítását is. Az ajánlás - az aktuális hatósági szabályozásoknak megfelelően - változhat. A részletes szakmai... Tovább »
2020. március 17.
A koronavírus miatt kialakult válsághelyzetben a MaReSz minden tagozatánál tömeges rendezvénylemondások vannak. Sok megrendelő azt gondolja, hogy a vis maior egy lehetőség arra, hogy kibújjanak a szerződéses kötelezettségek alól, leginkább az elszámolási kötelezettség teljesítése elől. De a vis maior intézményét nem erre találták ki több ezer évvel ezelőtt és... Tovább »