Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírarchívum
2013. július 16.
2013. 07. 11-én a RamPart Étteremben találkoztak a Rendezvényhelyszín Tagozat tagjai. Gőcze Balázs tagozatvezető számos érdekes témát, ötletet vetett fel az ülésen: a témák között szerepelt a Helyszínek napja elnevezésű program megszervezése, a gyakornokok foglalkoztatásának kérdése, "Az Év Rendezvényhelyszíne" díj megalapításának ötlete, egy egységesebb... Tovább »
2013. július 15.
A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége felkérést kapott a Magyar Turizmus Zrt.-től, hogy tapasztalataival segítsen valósághű képet alkotni a hazai turizmus alakulásáról. A Magyar Turizmus Zrt. a 2014. évi marketingterv részeként elemzést és előrejelzést készít a magyarországi turizmus helyzetéről, melynek keretében a szakma meghatározó... Tovább »
2013. június 17.
Örömmel tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy megjelent a Rendezvény szakmai magazin 2013. II. negyedévi száma. A lapban többek között megemlékező sorokat olvashatnak Ihrig Péterről, a COMPEXPO Kft. ügyvezető igazgatójáról, a MaReSz alapító, majd tiszteletbeli elnökéről. Emellett tájékozódhatnak a MaReSz Nap sikeréről, a Szövetség június 4-én tartott... Tovább »
2013. június 17.
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 2013. március 19-én megrendezett MaReSz Nap nagy sikerrel zárult, a több mint 150 résztvevővel zajlott szakmai programon érdekes, változatos előadásokat hallhattak a rendezvényszervező szakma iránt érdeklődők.  A konferenciát követően, a Szervezőbizottság online kérdőíven mérte fel a résztvevők véleményét a... Tovább »
2013. június 07.
A MaReSz 2013. június 4-én tartotta közgyűlését a Budapest Music Centerben. A közgyűlés kezdetekor a tagok egy perces néma főhajtással emlékeztek meg a május 22-én, életének 71. évében elhunyt Ihrig Péterről, a MaReSz alapító elnökéről. Ganczer Gábor, a MaReSz elnöke az Elnökség tagjainak bevonásával tartotta meg beszámolóját, az egyes témákról az azokért... Tovább »