Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírarchívum
2013. április 29.
2013. április 25-én tartották tavaszi találkozójukat a Rendezvényügynökség Tagozat tagjai az Academy Golf Budapest egyik különtermében.A témák között ismét szerepelt például a beszerzési folyamatok átláthatósága, és ennek érdekében egy ajánlás létrehozása, szó esett a MaReSz Napról, illetve az ott elhangzott, de több időt igénylő témák ismételt... Tovább »
2013. április 18.
Örömmel adjuk hírül, hogy Isabelle Durant, az Európai Parlement alelnöke meghívta az EFAPCO vezetőit, hogy a PCO szektort, valamint az üzleti rendezvényszervező szakma (MICE) egészét összehozza az Európai Parlament tagjaival az erősebb politikai támogatás és professzionális elismerés reményében. A találkozóra az EU központjában, Brüsszelben kerül sor, valamikor... Tovább »
2013. április 18.
A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. nemrégiben kinevezett turisztikai divízióvezetője, Máté Gábor személyes találkozó keretén belül egyenként méri fel a legfontosabb szakmai szervezetek igényeit, majd az elhangzottak alapján állítja össze a város turisztikai fejlesztését célzó stratégiai akciótervet.A MaReSz részéről az alábbi problémák,... Tovább »
2013. április 16.
A felsőfokú turizmus oktatás egyik legnehezebb feladata az, hogy az iskolában tanultakat a diákok hogyan tudják majd a gyakorlatban hasznosítani. Jó, ha még a szakmai gyakorlat előtt látnak néhány rendezvény helyszínt, kongresszusi központot, konferenciaszállodát. Ezek a látogatások a hallgatók nagy létszáma miatt általában nehezen szervezhetők meg, türelemjáték a... Tovább »
2013. március 20.
Immár harmadik alkalommal rendezte meg a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége március 19-én a rendezvényszakma elsőszámú konferenciáját, a MaReSz Napot. Az „Innováció a rendezvényszervezésben” témakörben szervezett előadássorozatra változatos programokkal, mégis azonos gondolatkörre épülő előadásokkal készültek a szervezők. Az... Tovább »