Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Rendezvény ReStart 2022

A MaReSz is részt vett a ReStart konferencia szakmai programjában

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány idén újra megrendezte Rendezvény ReStart konferenciáját a teljes rendezvényipar problémáira és annak lehetséges megoldásaira fókuszálva.  A szakmai programba számos MaReSz tagcég képviselője bekapcsolódott előadások és kerekasztal beszélgetések formájában. Többek között szó volt a Magyarországon megrendezésre kerülő globális rendezvényekről, a Szövetségi összefogásról és lobby lehetőségekről, a fenntartható rendezvényszervezésről, a digitális kommunikációról és az online hybrid technikai megoldások hosszútávú használatáról, emellett a nagyközönség előtt is bemutatásra került a Flash díj koncepciója és az ezzel kapcsolatos újrainduló pályázati tervek.

 

Flash-díj, amely összeköti a rendezvényszakmát

A MaReSz által bevezetett megújított díjazási rendszer célja, hogy bemutassa a rendezvényszakma komplexitását, a magyar szervezők és szolgáltatók izgalmas, előremutató rendezvénymegoldásait. Emellett cél az is, hogy ez az új, hiánypótló szakmai elismerés felkerüljön az ország kreatív szakmai díjainak palettájára, nemzetközi porondra emelve ezzel a magyar rendezvényszervezési szaktudást.

 

A díjrendszer részleteiről és a pályázás menetéről Horváthné Zsigmond Eszter, a MaReSz főtitkára, valamint együttműködő partnerük, a Hello Agency képviseletében Urbán Luca adott tájékoztatást. 2022-ben hat különböző kategóriában várják a pályázatokat, melyeket szakmai zsűri bírál el. Ezek az Év eseménye (B2B, B2C, és belső kommunikációs rendezvények), az Év rendezvényhelyszíne, az Év catering szolgáltatása, az Év stand/event design kivitelezése (Év standja és Év event design kivitelezése), az Év technikai rendezvényszolgáltatása és az Év kiegészítő rendezvényszolgáltatása. Három különdíjat is kiosztanak, a Flashbacket, mely a MaReSz életműdíja, a Fresh innovációs különdíjat, valamint a Digital Event különdíjat.

 

 

Az eseményről bővebben az alábbi cikkben olvashatnak, a rendezvény képei pedig elérhetőek a Rendezvény ReStart honlapján.