Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Ementin Kft.

Tevékenységi kör: 8230
Cím: 1141 Budapest, Szugló utca 125/G A ép. I. em. 103.
Telefonszám: 06 20 419-9219
E-mail: info@ementin.hu
Weboldal: ementin.hu

Az Ementin Kft. fő profilja orvosi és egészségügyi konferenciák teljes körű szervezése és technikai lebonyolítása. Egyéb rendezvények, kulturális programok lebonyolítását is vállaljuk. Az élő konferenciákon szerzett sokéves személyes tapasztalatunkat kihasználva gyorsan reagáltunk a járvány jelentette kihívásokra.

A digitális térben való megjelenés informatikai hátterét motivált kollégáink és alvállalkozóink közös munkájával tudtuk gyorsan megvalósítani. Partnereink igényeinek megfelelően zökkenőmentesen tértünk át az online rendezvényekre, így már elmondhatjuk, hogy szinte egyedülálló platformunkon évről évre egyre több online konferencia zajlik.

 

Élő és online rendezvényeinken egyaránt keressük a kihívásokat, sokat ötletelünk, hogyan lehet mindig megújulni. Nyitottak vagyunk az új megoldásokra, megoldást nyújtunk a problémákra, nem sajnáljuk a befektetett pénzt és energiát ahhoz, hogy egy rendezvény végén elégedetten távozzon a megrendelőnk.

 

Rugalmas, barátságos, partnerközpontú munkatársaink felelős kommunikációt és közvetlen kapcsolatot alakítanak ki ügyfeleinkkel.