Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
K&M Congress Kft.

Tevékenységi kör: 8230 '08 Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése
Cím: 1028 Budapest, Hidegkúti út 153.
Telefonszám: 06 1 301-2000
E-mail: info@kmcongress.com
Weboldal: http://kmcongress.com

Cégünket 1992-ben alapítottuk. Stabil és folyamatosan bővülő kapcsolatainkra támaszkodva az eltelt évek alatt mindvégig fejlesztettük szolgáltatásaink színvonalát, munkatársaink szakmai tudását és számos eredményes hazai és nemzetközi rendezvényt és tudományos kongresszust bonyolítottunk le, komplex szolgáltatást nyújtva, mind a szervezés, mind a technikai megoldások terén.

Saját fejlesztésben készítettünk kongresszus-kezelő és nyilvántartó programot, amely a résztvevőkhöz, kiállítókhoz, és szponzorokhoz kapcsolódó minden munkafázist képes kezelni és nyomon követni, beleértve a szakmai program feldolgozását, az on-line absztrakt értékelő rendszert, az e-poszterek kezelését valamint a kongresszusi mobil applikációt is, és megteremtettük a honlapunkon keresztül történő jelentkezés és fizetés feltételeit.

Megbízóink és a kongresszus résztvevői iránti elkötelezettségünk, valamint a több mint 25 évnyi működés során szerzett tapasztalataink és a folyamatos innováció jelentik tevékenységünk legfőbb garanciáit.