Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Event Touch 2022


  

 

 2022. március 8-án ismét találkozott a rendezvényszakma a Hungexpo új Kongresszusi Központjában megvalósult Event Touch rendezvényen

 

Hatalmas öröm számunkra, hogy a rendezvény - a pandémia okozta több évnyi kihagyás után - újra élőben, a várakozásokat felülmúlva közel 500 fő részvételével és 40 kiállító megjelenésével valósult meg.

                           

Az esemény fő fókusza a MICE szakma jövője volt és annak adaptálódása a megváltozott körülményekhez.

Az előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében olyan aktuális témákat vitattak meg, mint a rendezvényszervezés hazai és nemzetközi perspektívái, a megváltozott megrendelői elvárásokhoz való alkalmazkodás, a munkavállalói motiváció, és a rendezvényszervezésben való fenntarthatósági törekvések.

                           

A szakmai program keretében összesen 20 különböző szakmai program zajlott, köztük izgalmas plenáris előadások és további 6 szekcióban kerekasztal beszélgetések.

Előadóink között szerepeltek a magyar valamint a nemzetközi kongresszusi piac prominens képviselői valamint, corporate ügyfelek. De vendégünk volt dr. Rab Árpád jövőkutató is a lehetséges jövőbeli forgatókönyvekről tartott előadás, valamint Steigervald Krisztián generációkutató iránymutatást adott arra, hogy az egyes generációk hogyan érthetnék meg jobban egymást. Tóth Andreától az Expo 2020 ügyvezetőjétől pedig első kézből kaphattunk beszámolót a Dubaji világkiállítás magyar résztvevőinek tapasztalatairól A jövő kifürkészésének szellemiségében pedig Magyarország legismertebb mentalistája, Danny Blue tartott meglepetés előadást a résztvevők számára.

                            

A konferencia mellett szakmai kiállítás zajlott, az átriumban és a kiállítói térben egyaránt impozáns standokkal és figyelemfelkeltő technikai megoldásokkal találkozhattak a résztvevők. Az ebédszünetben prezentált fantasztikus gasztrobörze és a kifinomult tálalás pedig világszínvonalú cateringet varázsolt a helyszínre.

Köszönjük a sok pozitív visszajelzést, a Szövetség nevében reméljük, hogy értékes információkkal és kellemes élményekkel gazdagodtatok.

Ezúton is szeretnénk hatalmas köszönetet mondani támogatóinknak és közreműködő partnereinknek, akik nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény.

A helyszín biztosításával, technikai szolgáltatásaikkal, fantasztikus gasztro kínálatukkal, digitális, média, hostess és egyéb szolgáltatásaikkal, eszközeikkel és professzionális szakmai közreműködésükkel járultak hozzá eseményünk sikeréhez.

 

 A részletes konferencia program megtekintéséhez kattintson IDE.

Az esemény teljes beszámolója ITT olvasható.

Képgaléria - Event Touch 2022