Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírarchívum
2015. június 25.
A Nemzetgazdasági Minisztérium operatív fórumot hívott össze szakmai párbeszédre a kormányzat és a turisztikai szektor képviselői között a turizmussal kapcsolatos kérdések, stratégiai ügyek véleményezésére, megvitatására.A Fórumokat két-három havi rendszerességgel a Nemzetgazdasági Minisztérium hívja össze és egyben az operatív feladatokat is ellátja. A... Tovább »
2015. június 25.
A MaReSz mély megrendüléssel értesült Molnár Gabriella, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége korábbi elnökének halálhíréről.Nemcsak egy kiváló kolléga távozott, de sokak jó barátja, akit csak szeretni lehetett és akire mindenkor csak számítani lehetett. Betegsége mellett - jelenleg, mint  tiszteletbeli elnök - az utolsó percig a MUISz-ért tevékenykedett.Emlékét... Tovább »
2015. június 02.
A Bálna munkacsoport a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ kezdeményezésére a Magyar Turizmus Zrt., Magyar Beutaztatók Szövetsége, Magyar Hajózási Országos Szövetség,     Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Szövetsége és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem (a kulturális intézmények képviseletében) a pesti Duna-part egyik... Tovább »
2015. április 12.
"Trendek és versenyképesség a rendezvényszervezésben" címmel konferencia és kiállítás 2016. június 7-én a Groupama Arénában!Köszönjük, hogy ennyien regisztráltak eseményünkre, sajnos már nem áll módunkban több jelentkezést fogadni. Hálás köszönettel tartozunk támogatóinknak, hogy a rendezvényszakma példaértékű összefogásával ez az esemény újra... Tovább »
2015. március 12.
A Maresz idén először rendezte meg szakmai klubestjét Event Hub néven a Symbol Rendezvényházban. A február 17-én tartott összejövetel szlogenje: Kapcsolódj! Kapcsolódj ki!önmagáért beszél. A szervezők célja az volt, hogy szórakozással egybekötött baráti találkozót hozzanak létre, ahol a szakmai program mellett lehetőség nyílik a rendezvényszakmán belüli... Tovább »