Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Augusztus 1-től új főtitkára van a MaReSz-nek
2023. szeptember 13.

 

Az új kihívások elé néző Vaskó Tünde helyét Szűcs Balázs veszi át a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) főtitkári posztján.
Vaskó Tünde közel egy éve lett a szövetség főtitkára. Ezt megelőzően 23 évig képviselte a Visualpower Kft.-t a MaReSz-ben, ezen belül 10 éven keresztül az Elnökség tagjaként támogatta a szövetség kommunikációját, projektjeit. Részt vett az oktatásban, a honlap létrehozásában, az Event Touch és más rendezvények szervezésében. Az elmúlt évben sok egyéb mellett egyik kiemelt feladata az új Flash Award díjrendszer megvalósítása és a díjátadó lebonyolítása volt. Pályáját augusztustól másik munkahelyen folytatja.

A főtitkár mellett Kecskés Nóra Lili titkársági asszisztens is elköszön a MaReSz-től, aki ősztől külföldön folytatja tanulmányait. Nóra 2022 májusa óta dolgozott gyakornokként, később részmunkaidős titkársági asszisztensként a szövetségnél. Lelkes, motivált munkavégzésével támogatta a szervezet működését. Fiatalos lendületével nélkülözhetetlen tagja volt a Flash Award verseny szervező csapatának.
 Vaskó Tünde leköszönő főtitkárt Szűcs Balázs váltja, aki mostanáig a Hungexpo vendégrendezvény terület marketingmenedzsereként tevékenykedett. Kiemelt feladata volt a megújult helyszín és az új kongresszusi központ nemzetközi és hazai piaci bevezetése.
A tapasztalt szakember vendéglátó és turizmus üzemgazdász diplomáját a KVIF-en szerezte, majd turisztikai marketing területen folytatta pályafutását a Baranya megyei Tourinform igazgatójaként. Később két meghatározó külpiacunkon is – New Yorkban és Londonban – külképviselet-vezetőként képviselte hazánkat, majd a Magyar Turisztikai Ügynökség jogelődjénél tevékenykedett marketingigazgatóként 2010-ig. A Hungexpóhoz történt átigazolását megelőzően az Agoda nemzetközi szállásfoglalási portál partnerkapcsolati vezetője volt, majd a Globair GSA budapesti képviseleti irodáját vezette.

A főtitkár elérhetőségei a személyi változásokat követően nem változnak:
fotitkar@maresz.hu Tel: +36/30 485 2778