Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
BUDCB adatgyűjtés a magyar és nemzetközi rendezvényekről
2023. október 18.

A MaReSz ezúton kéri tagságát, hogy segítsék a Budapest Convention Bureau adatgyűjtését annak érdekében, hogy hazánk a lehető legtöbb rendezvénnyel szerepeljen a nemzetközi mérésekben, és egyre jobb helyezést érjünk el a világranglistákon.
A Budapest Convention Bureau rendszeres adatfelvételt készít a hazánkban lezajlott magyar és nemzetközi cégek és szakmai szövetségek/társaságok által megrendezett eseményekről.
Jelenleg az elmúlt negyedéves időszakra, tehát 2023 Q3-as időszakra vonatkozó adatokat szeretnék bekérni partnereiktől. Kérjük a szakma résztvevőit, hogy a minél magasabb arányú elérés és válaszadás érdekében szolgáltassák be a lezajlott rendezvényekre vonatkozó
statisztikai adatokat. Kiemelten fontos, hogy minél nagyobb számú üzleti rendezvényről legyen adatunk, így az ICCA és UIA világranglistákon is egyre jobb helyezést tudjunk elérni.

Az adatokat két féle módon tudják beküldeni:
Adatok kitöltésének módja
1. Online kérdőív
Amennyiben több eseményről szeretne adatot szolgáltatni, kérjük a rövid kérdőív   többszöri kitöltését az események számának megfelelően.

VAGY

2. Ide kattintva egy hagyományos Excel táblázat kitöltése és visszaküldése. A kitöltött táblázatot kérjük, küldje vissza a data@visithungary.com e-mail címre.
 
A felmérés során nyert adatokat név és egyedi információk nélkül, csak összesítve kezelik. Kérjük, hogy minden olyan konferenciáról és üzleti rendezvényről, eseményről küldjenek be adatokat, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

Kritériumok
1. Magyar és nemzetközi
szövetségi | corporate konferenciák | vállalati rendezvények |   incentive csoportok

2. 2023 Q3-ban élőben, online vagy hibrid formában megrendezésre került

3. Létszáma: minimum 50 fő volt | incentive csoportok esetén pedig minimum 10 fő volt

Kitöltési és visszaküldési határidő:
Kérjük, hogy a 2023.07.01-2023.09.30 között lezajlott eseményekre vonatkozó adatokat legkésőbb 2023.11.30-ig visszaküldeni szíveskedjenek!
Amennyiben nem volt a kritériumoknak megfelelő eseményük vagy esetleges kérdésük merülne fel az adatszolgáltatás kapcsán, úgy kérjük, hogy azt a data@visithungary.com e-mail címen jelezni szíveskedjenek. Együttműködésüket előre is köszönjük.