Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Gratulálunk a Business Excellence díjas MaReSz-tagoknak!
2024. június 17.

Idén 14. alkalommal adta át a Turizmus Kft. az üzleti turizmus kiválóságait elismerő Business Excellence díjakat. A Birdie Events – Continental City Golf Clubban június 12-én megtartott díjkiosztó ünnepségen tíz kategóriában osztottak szakmai és közönségdíjakat. A díjjal azokat a turisztikai szolgáltatókat ismerik el, akik a szakma és az utazóközönség szerint kimagasló színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak az üzleti turisztikai szektorban.

Újítás a korábbi évekhez képest, hogy az értékelési folyamat nyitottabbá tétele érdekében, 2024-ben a különböző kategóriák díjait pályázat benyújtásával lehetett elnyerni.

A pályázatokat a szakmai szervezetek delegáltjai és a szerkesztőség képviselőiből álló szakmai zsűri értékelte, rangsorolta, és döntött a szakmai díjak odaítéléséről.

Minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet közönségszavazásra is bocsátották – a Turimus.com olvasói összesen mintegy 17 000 szavazatot adtak le a shortlistre jutottakra. Így a szakmai díjazottak mellett közönségdíjasokat is hirdettek az ünnepélyes díjátadón.

  • A „Legjobb budapesti business hotel” kategóriában a szakmai és a közönségdíjat is a Mercure Budapest Korona Hotel kapta;

  • A „Legjobb budapesti rendezvényhelyszín” kategória szakmai győztese az ÖbölHáz Rendezvényközpont (Budapest Party Service);

  • A „Legjobb vidéki rendezvényhelyszín” kategória szakmai győztese a Balatonfüred Kongresszusi Központ;

  • A „Legjobb desztinációs marketing – belföld” közönségdíját az Etyeki Kúria nyerte Etyek térségének népszerűsítéséért.

Gratulálunk az üzleti turisztikai szektorban kimagasló minőségű szolgáltatásokat nyújtó díjnyertes tagjainknak!

Forrás: Turizmus.com