A Mellow Mood Hotels cégcsoport közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szállodaipar és a vendéglátás területén. A cégcsoport az egységeiben ezernél is több rendezvénynek adott már otthont. Jelenleg 6 vendéglátóegység és 10 szálloda tartozik a portfólióba, ahol a legváltozatosabb méretű és létszámú eseményeknek tudnak helyt adni.
Az éttermi portfólió többségének konyhai koncepcióiért Varju Viktor corporate séf felel, aki a magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja, és harmincéves pályafutása során számos fővárosi éttermet vitt sikerre konyhafőnökként. A stratégiai fontosságú gasztronómia-üzletág portfóliójában összesen 6 különböző, köztük magyar, olasz, libanoni és nemzetközi stílusú független vendéglátóegység található. Az éttermek mögött álló cégcsoport pedig több olyan sikeres helyet is jegyez a városban, mint a Baalbek, a Port de Budapest, a Párisi Passage Restaurant vagy a Cucina, ami garancia a minőségre. Az alig egy éve nyitott SIMALIBA Belvárosi Csárda pedig hónapok óta – a Tripadvisor vendégértékelései alapján – Budapest több mint 3950 étterme között a TOP 10-ben szerepel, illetve elnyerte a Best Hungarian Cuisine 2024 díjat.
További információért vagy ajánlatért keresse Németh Flóra étteremi sales managert a következő elérhetőségek egyikén:
Mobil szám: +36 70 656 9693
email cím: f.nemeth@mellowmoodhotels.com