Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Jön a kilencedik MICE Business Day
2023. szeptember 13.

A Turizmus Kft. az idei évben is megszervezi Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumát, a MICE BUSINESS DAY-t, amely 2023. október 26-án kerül megrendezésre a Hungexpo Kongresszusi Központban.
A MICE Business Day idén is számos izgalmas programot tartogat a résztvevők számára: A turisztikai nagyágyúk prezentációit bemutató szakmai konferencia és a B2B tárgyalások mellett az idei MICE Business Day vendégei bepillantást nyerhetnek a gasztronómiai művészet műhelytitkaiba a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse D'Or hazai döntőjén.
Szakmai vásárlóként várják a szervezői oldal azon képviselőit, akik a szolgáltató partnerekkel szeretnének direkt B2B tárgyalásokat lebonyolítani. Számukra a részvétel ingyenes, amennyiben előzetesen minimum 5 tárgyalási időpontot foglalnak le az online diary-n keresztül a kiállítókhoz.
Azok a szakmai látogatók, akik csak a szakmai konferenciára kíváncsiak, illetve szeretnének eltölteni egy napot a MICE-terület szakértőivel, szakmai jegy megváltásával tudnak részt venni a kötetlen networkingre is lehetőséget kínáló MICE Business Day-en.
A részvételi lehetőségekről szóló információk a rendezvény hivatalos honlapján - https://micebusinessday.hu/ oldalon – érhetőek el.
Az eseménnyel kapcsolatos kérdések a mice@turizmus.com emailcímre küldhetők.