Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz EventTouch - 10.00 és 17.00 óra között
2024. május 13.

Konferencia és kiállítás - fenntarthatóság, digitalizáció és innováció fókusszal

EventTouch konferencia
A fenntarthatóság és a digitális stratégiák összefonódása: ÚJ DIMENZIÓK A RENDEZVÉNYEK VILÁGÁBAN” című konferenciánk nyitóelőadásában bemutatjuk a MaReSz idei rendezvénypiaci felmérésének eredményeit, melyek naprakész információkat nyújtanak a hazai ágazat helyzetéről, kilátásairól és legfontosabb trendjeiről. A délelőtti előadások további témái a hazai üzleti turizmus és MICE piac helyzetét és perspektíváit; a 2024-es párizsi olimpia szervezési előkészületeit; a Magyar EU elnökség rendezvénypiaci hatásait; a fenntarthatóság kérdéseit megrendelői és vállalkozói oldalról, valamint a digitális forradalom és AI alkalmazások témakörét járják körül.
A délutáni – gasztro, tech, értékesítés, szabályozás, DEI és HR – szekciók előadásai és beszélgetései az adott terület trendjeit, kihívásait és jógyakorlatait elemzik. A szabályozási szekcióban például az AI szabályozások és az ESG törvény rendezvénypiaci vonatkozásait veszik górcső alá. A DEI szekcióban a sokféleség, esélyegyenlőség és befogadás szerepe, a HR szekcióban pedig az új generációk és az önkéntesség kérdéseit fejtegetik majd.
A konferencia előadói a rendezvényszervezéssel összefüggő szakmák és tevékenységek igen széles köréből érkeznek, az adott téma ismert és elismert szakemberei. Köztük az állami szféra vezető tisztségviselői, alapítványi vezetők és oktatási intézmények képviselői mellett, megtalálhatók a rendezvényágazatban sikeresen tevékenykedő és elismert cégek vezetői, illetve vezető képviselői is. 

Rendezvényszakmai kiállítás
A konferencia mellett zajló kiállítás keretében a rendezvényeket támogató szolgáltatók széles köre mutatkozik be és várja az érdeklődőket. A kiállítói regisztráció határideje május 15. 

EventTouch InkubátorHUB
Idén újdonságként hirdettük meg a MaReSz EventTouch InkubátorHUB pályázatát is, amellyel a fenntarthatóság, digitalizáció vagy humán erőforrás terén működő legjobb innovatív projekteket keressük. A pályázat győztesei is bemutatkoznak az EventTouch keretében.

Mindezeken kívül MaReSz-tagok egyedi, izgalmas és színvonalas rendezvénykiegészítő szolgáltatásai színesíthetik az eseményt!