Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz közgyűlés és Event Hub Networking Est - 2018. szeptember 18. Société Budapest
2018. augusztus 01.

2018. szeptember 18-án, kedden, 16 órától az újonnan nyitó Société Budapest rendezvényközpontban tartjuk éves közgyűlésünket.
 
A közgyűlést követően - 17 órától - szeretettel várjuk az érdeklődőket EventHub szakmai networking estünkön izgalmas gasztronómiai témákban.
 
Kulisszatitkokat tárunk fel a Bocuse d'Or európai válogatójáról, beszélgetünk a nemzetközi trendekről. Ezután megismerkedhetnek a MaReSz szervezésében megvalósult International Catering Cup rendezvénygasztronómiai bajnokság magyar döntőjének nyerteseivel is. Bepillantást nyerhetnek a nemzetközi elvásárokba, a felkészülési folyamatba, hiszen 2019 januárjában először képviseli hazánkat nemzetközi versenyen magyar rendezvénygasztronómiai cég. 
 
A szakmai esten bemutatásra kerül a Société Rendezvényközpont is, mely új, izgalmas színfoltja lesz a budapesti rendezvényhelyszín kínálatnak.
 
A részvétel a közgyűlést követő EventHub szakmai networking esten MaReSz tagoknak ingyenes - de regisztrációhoz kötött - , nem MaReSz tagoknak 4.000,- Ft/fő (az Ár tartalmazza az Áfát), mely a helyszínen fizetendő. A regisztrációkat az eventhub@maresz.hu e-mail címen várjuk 2018. szeptember 14-ig.