Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2022. október
2022. október 21.

A Hungexpo lett a legjobb rendezvényhelyszín Budapesten

HUNGEXPO nyerte el a legrangosabb hazai üzleti turizmus szakmai médium, a Business Traveller Hungary által alapított Business Excellence 2022 díjat ‘Legjobb Rendezvényhelyszín Budapest’ kategóriában a szakma szavazatai alapján. A HUNGEXPO köszöni partnereinek a bizalmat és a szavazatokat! A Kongresszusi és Kiállítási Központ csapata arra törekszik, hogy minden nap és minden rendezvényen megfeleljen ennek a magasrangú elismerésnek.

X8 HOME DESIGN STUDIO powered by TorTer

Az eddig főként kiállítási- és event design megfejtéseiről ismert TorTer Design - két lakossági piacra dolgozó partnerével közösen - létrehozta Budapesten első saját prémium belsőépítészeti megoldásokat kínáló home design stúdióját. A VII. kerületben, a Nagy Diófa utca 23. alatt található, egyedi kialakítású design térben a luxury és prémium szegmensbe tartozó megoldások és egyedi bútorok kiválasztása mellett design tanácsadásra és valósághű látványtervezésre is van lehetőség. A TorTer-minőséget ismerő közönség a tervek szerint hamarosan a cég saját fejlesztésű rendezvénybútorainak otthoni verzióit is megismerheti majd. 
Fotó: Merész Balázs

Új taggal bővült a Magyar Kongresszusi Iroda sales csapata

Destination marketing expert pozícióban csatlakozott a Magyar Kongresszusi Iroda sales csapatához Flórián Laura, aki korábban az Italian Trade Agency (ITA) munkatársaként B2B találkozókat szervezett. Tolmácsként és tanácsadóként segítette a külképviselet nemzetközi szakkiállításokon és vásárokon való megjelenését. A kiváló szervezőkészségű szakemberrel a Professional Convention Management Association Europe Middle East and Africa (PCMA Convening EMEA) 2022 bécsi konferenciáján már találkozhattak is a meetings industry hazai és nemzetközi szereplői. Angolul és olaszul folyékonyan tárgyal. Elérhetősége: +36202892742 | laura.florian@hcb.hu

 

 

Idén ünnepli 30-éves fennállását a Kempinski Hotel Corvinus Budapest

A szálloda nemrégiben emlékezett meg arról, hogy 30 éve nyitotta meg kapuit. A luxushotel vezetősége büszke arra, hogy tíz alkalmazottja dolgozik a szállodában a nyitás óta, s egy ünnepi ebéddel köszönte meg e munkatársak elhivatottságát. Törzsvendégeinek és üzleti partnereinek jubileumi partit adott, megköszönve eddigi támogatásukat, amelyen a résztvevők ízelítőt kaphattak a hotel kulturális és gasztronómiai kínálatából. A vendégek búcsúajándéka a „Mesélő lakosztályok” kiadvány volt. A szálloda öt neves magyar írót hívott meg, hogy töltsenek el egy-egy éjszakát a Corvinus Art Collection lakosztályok egyikében, és azok hangulata illetve az azokat díszítő műalkotások által inspirálva írjanak egy-egy rövid novellát. További részletek az ünneplésről itt olvashatóak.

 

 „Évszázadok öröksége – A magyar műemlékvédelem 150 éve” kiállítás a Vigadóban

Újabb érdekes, kihívásokkal teli feladatot kapott a NEW EDGE. Egy nem kereskedelmi kiállítás installációinak gyártására, beépítésére, az elemekhez kapcsolódó interaktív és digitális tartalomfejlesztésre kaptak megbízást. A kiállítás „alkatrészeit” rekordgyorsasággal állították elő és építették be. A független installációs csoportok könnyen variálható, egyszerű, mégis változatos fa modulrendszerből állnak, melyben tág teret kapnak a grafikai megoldások, az egyedi tervlapok és műtárgyak és a digitális tartalom. Szétbonthatóak és újra felhasználhatóak, a tervezetten utazó kiállítás igazodhat a helyszínek eltérő igényeihez.

 

 

 

Megjelent az Event Stuff karácsonyi katalógusa

Az Event Stuff megújult dekorációs részlege bemutatja 2022-es Karácsonyi katalógusát. A kiadványban szereplő dekorációkkal igazán ünnepivé és különlegessé tehetőek a karácsonyi rendezvények.
A katalógus megtekinthető az alábbi linken: https://eventstuff.hu/katalogus/karacsonyi_katalogus/
Ajánlatot kérni a cég ügyfélkapcsolatán keresztül lehet. Tegye az Event Stuff-al igazán varázslatossá ünnepét! www.eventstuff.hu