Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek februárban
2021. március 02.

A Sziget marketingvezetőjét igazolta a Hello Event
Februártól Remetei Filep Ákos kreatívigazgatóként erősíti a kommunikációs ügynökség csapatát. Korábban 7 évig dolgozott a Sziget, a Volt és a Balaton Sound fesztiválok nemzetközi marketingkampányain, majd 2020 végén érkezett a Hellohoz, ahol a kreatív csapat vezetése mellett az ügynökség marketingkommunikációs projektjeit felügyeli. Ákos a Szigetnél eltöltött évek alatt szerzett tapasztalatát és ügyféloldali szemléletét szeretné kamatoztatni az ügynökségnél és segítségükre lenni az egyre szélesebb skálán mozgó projektjeik sikerében. A Hello a jelenlegi helyzethez alkalmazkodva digitális megoldásokkal és változatos kommunikációs eszközökkel támogatja az ügyfeleit.
 
Kisebb meetingek számára kínál rendezvényhelyszínt a Kempinski Hotel Corvinus Budapest
A szálloda rendezvényszintjén található két (8-10 személyes) tárgyalón kívül a nemrégiben felújított lakosztályokat is igénybe lehet venni meetingek, tárgyalások céljából. A Corvinus Elnöki lakosztály a szálloda legfelső emeletén található, csodálatos kilátással a városra: az Andrássy útra, az Erzsébet Parkra, az Óriáskerékre és a Szent István Bazilikára. A tágas nappali elrendezése és berendezése alkalmas arra, hogy igény szerint több kisebb csoportban tárgyaljanak a vendégek. A modern és funkcionális étkezőben nem csak (max. 10-fős) ültetett ebédet és vacsorát tudnak felszolgálni a szomszédos előkészítő konyhából, hanem a beépített technika segítségével akár hybrid vagy online meetingek is lebonyolíthatóak.
 
A Rampart catering szolgáltatásaival kiegészülő különleges rendezvényhelyszínt kínál  az Operettszínház
Kálmán Imre Teátrum - a volt Moulin Rouge - a Pesti Broadway-n az Operettszínház előadásai mellett tökéletes rendezvényhelyszín, konferenciák, fogadások, díjkiosztók, vacsorák, céges partik, egyéb események befogadására is alkalmas. A színházterem dobogózata, székei elbonthatóak, befogadóképessége széksorosan 160 fő, állófogadáson 250 fő, körasztalos elrendezésnél az emeleti páholyokkal együtt összesen 120 fő foglalhat helyet. Színpadtechnika, hangosítás, világosítás és beépített LED- fal szolgálja ki ügyfeleink igényeit. Az exkluzív emeleti Somossy-szalon és előtere 50-100 fő, az impozáns Teátrum Bisztró az előcsarnokban 100 fő, egybenyitva a színházteremmel és a terasszal együtt, összesen kb.300 fő befogadására alkalmas. A catering szolgáltatást a Rampart Gasztronómiai Kft. végzi.
 
Virtuális konferencia platformmal jelentkezik a Régió-10 Szolgáltató Kft.
RegioExpo felülete a hagyományos rendezvények analógiájára épült. Grafikailag egy konferencia helyszínt jelenít meg, amelyen az offline rendezvényeken felmerülő igények minden formája biztosítható. A platformon regisztráció, élő információs deszk, kiállítói felületek (molinók, futó reklámok, standok), poszterszekció, főelőadóterem, szekciótermek, szavazóterem, videótár és társalgó érhető el. A cég a rendezvények során informatikai és rendezvényszervezői asszisztenciát biztosít ügyfeleinek. Az előadások vetítése előre felvett formában vagy élőben, zoomon történik. Az eddigi tapasztalatok alapján a kiállítói aktivitás fenntartható, a költségek pedig kedvezőbbek, mint a hagyományos helyszínek esetében. További információ itt érhető el.
 
A Special Effects tulajdonrészt vásárolt a Zaj cégcsoportban
A régió két, több évtizedes tudással, tapasztalattal és referenciával rendelkező cégcsoportja, a Zaj Holding Zrt. és a Special Effects Zrt. ezentúl közösen együttműködve, egymást erősítve, komplex és színvonalas megoldások kidolgozásával néz szembe az új kihívásokkal. A hangosítás, színpadi és díszvilágítás, illetve az audiovizuális technológiák területén közel 30 éves múlttal rendelkező Zaj Rendszerház Kft. jelenleg a hazai piac egyik legjelentősebb rendszerintegrátora. A két vállalat a kooperációval egy hosszú távú, a negatív piaci trendeknek ellenálló, a pozitív tendenciákat azonban jól kihasználó működési modellt épít ki hazai és külföldi piacokon egyaránt.
 
Home&Office by TorTer: Brown-Forman iroda az év legjobbjai között
Az üzleti élet egyik nagy kérdése manapság, hogy miként és milyen irodákba térünk majd vissza. Az biztos, hogy több olyan irodatér is lesz köztük, amelyek kialakításán az immár belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozó TorTer is dolgozott. A Brown-Forman számára – a WE ARE Reklámügynökség közreműködésével – készített, márkaorientált belsőépítészeti megoldásokkal és inspiráló dizájnnal kitűnő egyedi irodájuk most Az Év Irodája szakmai zsűrijének 25-ös shortlistjére is felkerült. A verseny díjait várhatóan májusban adják majd át.