Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz tagi hírek júliusban
2021. augusztus 06.

MaReSz Tagi hírek
Profi beléptetőrendszereket kínál üzleti rendezvényekre a Max & Future Kft. csapata
A több, mint 20 éve működő ügynökség a teljes körű brandépítés és brandtámogatás mellett üzleti rendezvényeken használt, profi regisztrációs rendszerek felállításával, webes előregisztrációval és helyszíni beléptetéssel is foglalkozik. Saját szerverparkjukkal gondoskodnak a zökkenőmentes és biztonságos munkafolyamatokról. Webfejlesztő csapatuk ügyfélközpontú szemlélettel segíti az eseményhez megfelelő beléptetést. Grafikusaik vizuális formavilágot készítenek hozzá, rendezvényszervezőik pedig koordinációval végzik el a helyszíni beléptetést. A Max & Future rendszerét olyan rendezvényeken alkalmazták eddig, mint az Art Market Budapest, a World Robot Olympiad™, az ITBN VIP party vagy az SAP NOW Konferencia. Bővebb információ: max@max.hu, 0620 219 0055
 
Elismerésben részesült a Kempinski Hotel Budapest étterme
Idén 19. alkalommal adta át Az Utazó magazin a legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat. Az olvasók és a turisztikai szakemberek szavazata alapján 30 kategóriában díjazták a szolgáltatókat. Az év szállodai étterme elismerést 2020-ban az ÉS Bisztró, a Kempinski Hotel Budapest étterme kapta meg. A díjat Kőrösi Norbert étteremvezető és Kónya Géza séf vette át.
 
2022-ben újra Sirha Budapest
Elindult a jelentkezési időszak a régió legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítására, a Sirha Budapestre, sőt hamarosan itt az első kedvezményes határidő! A kiállítás a megszokott módon ismét széles programkínálattal jelentkezik, melyek között az egyik újdonság a VinCE Budapest lesz, de visszatér több korábbi sikeres verseny és bemutató is. Mindezek mellett háromnapos konferencia program várja majd a szakembereket, így az esemény különösen fontos szerepet játszik majd az érintett iparágak vírushelyzet utáni tapasztalatcseréjében. A Sirha Budapest 2022. március 22-24. között zajlik majd a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Bővebb információ a www.sirha-budapest.com weboldalon található.
 
A Special Effects xR stúdiójában forgott Zséda legújabb videóklipje
Magyarországon elsőként, a virtuális (VR), a kiterjesztett (AR) és a kibővített (xR) valóság ötvözésével, xR stúdióban készült el Zséda vibrálóan színes videóklipje, A falakon túl. “Ezzel a megoldással olyan jeleneteket is létrehozhatunk, amelyeket hagyományos forgatási körülmények között hatalmas költséggel, vagy egyáltalán nem lehetne megvalósítani. A Zséda által megálmodott fantáziavilág nemcsak a LED-falak között, de azokon túl is megjelenik a videóban, hiszen az xR stúdióban a kreativitásnak tényleg semmi sem szabhat határt.” - mondta el Szegő Tamás, a Special Effects értékesítési és marketingigazgatója, valamint a projekt stratégiai vezetője. A kapcsolódó werkfilm ITT tekinthető meg.
 
Új séf a Hotel Lycium**** Debrecen-nél
A hotel júliustól izgalmas nemzetközi konyhával és tradicionális hazai ízekkel várja vendégeit az Átrium étteremben, ahol a jövőben Elek Richárd séf felel a konyhai munkákért. Az új séf tapasztalt Bocuse d’Or-versenyző, elhivatott séf és fanatikus szakember - írták róla egy interjúban. Olyan nagypresztízsű éttermekben szerzett tapasztalatot, mint a debreceni Belga étterem, a Hotel Divinus és a Barabás Klub étterem. 10 évet töltött budapesti fine dining éttermekben, 5 évet a Fausto Ristorante-ban. Három alkalommal vett részt a Bocuse D'or hazai döntőjében. 2018-ban a KönyvBár & Restaurant-nál tevékenykedett, amikor a Harry Potter - és Diòtörő menüjével a CNN beválasztotta az éttermet a Budapest Top 10-be. A Lycium csapatához való csatlakozását megelőzően a Duna Garden Hotel èttermében dolgozott.
 
Dining Guide elismerésben részesült a Pasztell étterem
Az idei évben kivételesen nyáron, az Audi támogatásával megtartott Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála keretében a Várkert Bazárban adták át a legjobb éttermeknek járó elismeréseket. A Top 10+2 ranglistán a második helyezést érte el a Pasztell Étterem. Hegyi Attila, a MaReSz Elnökségi tagja, a Rampart Gasztronómia Kft. és az Albatros Party Service igazgatója, cateringes és egyéb vállalkozásain túl,- a 2 Michelin-csillagos olasz séf Nicola Portinari mellett- társtulajdonosa a Pasztell Étteremnek. A Pasztell Étteremben Erdei János Séf koncepciójában az adagok a fine dining ellenére a bisztrós irányba mozdulnak és egyaránt képviselik a hazai és a nemzetközi ízvilágot.