Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek júniusban
2021. július 09.

30 éves az Aquincum Hotel Budapest
Az Aquincum Hotel Budapest 1991 májusában nyitotta meg kapuit, akkor még Thermal Hotel Aquincum néven. Ez idő alatt a hotel neve többször is megváltozott. Egy dolog azonban, úgy tűnik, mindig állandó, a szálloda már a kezdetekben, és most, 2021-ben is nagy figyelmet fordít az üzleti utazókra és a termálvíz gyógyító hatására vágyó szabadidős vendégekre. A hotel esetében nem szükséges az újranyitás, mivel a múlt évi 4 hónapos kényszerpihenőtől eltekintve mindvégig üzemelt. Jelenleg a nyárra fókuszálnak, a 30 éves évforduló alkalmából kedvezményeket biztosítanak vendégeiknek. Továbbra is kiemelkedő szerepet kap az üzleti- és sport turizmus, valamint a belföldi vendégek igényeihez alakított ajánlatok. Bíznak benne, hogy lesz még lehetőség az ünneplésre és bizakodva tekintenek a következő 30 év elé.
 
Prémium catering céggel erősít a Special Effects
A rendezvényszolgáltató a 2020/21-es válságálló stratégiája részeként újabb akvizíciót jelentett be. A Terra Catering hazánk vezető étel és rendezvény design, illetve prémium catering vállalataként a legmagasabb minőségű fine dining szolgáltatással járul hozzá a felejthetetlen és világszínvonalú rendezvényélményhez. A Special Effects és a Terra hasonló üzletpolitikája, értékrendje és missziója hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben komplex és egyedülálló projekteket alkothassanak közösen. A két cég a tapasztalatok, a nemzetközi kapcsolatok és a szolgáltatások megosztásán túl közös tervezői csapattal dolgozik tovább, és a Special Effects dubai leányvállalata, a Kraftwerk vezetésével kialakított kreatív koncepciókkal erősítik piaci jelenlétüket.
 
Újabb sikerek és üzletnyitás a Budapest Party Service cégcsoportnál
A Trust Summit Leader’s Day keretein belül a Bizalmi Kör – Vezetői Klub idén is átadta a díjakat az ügyfélélmény bajnokainak, melyeket az elkötelezett ügyfélkör szavaz meg az arra érdemes vállalatoknak. A Budapest Party Service a tavalyi évhez hasonlóan, idén is elnyerte a BIX - Legjobb Ügyfélélmény Díjat B2B szolgáltató középvállalat kategóriában. A cégcsoport életében az elmúlt időszak másik meghatározó eseménye a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagjának megnyitása volt a Várkert bazárban. Budapest legújabb rooftop terasza, a Monkey Bistro különleges italkínálatára helyezi a hangsúlyt, de a vagány bar foodok sem maradhattak el a kínálatból. A különleges budapesti panoráma és minden este lounge DJ garantálja a nyáresti élményeket.
 
Londonból igazolt corporate sales managert a Magyar Kongresszusi Iroda
Szabó Anna corporate sales managerként 2021. június 21-től erősíti a Magyar Kongresszusi Iroda értékesítési csapatát. Anna több mint 10 éves szakmai tapasztalatával és tudásával járul hozzá a megújult Iroda nemzetközi proaktív sales munkájához. A létszámbővítéssel megtörtént az Iroda speciális tevékenységének megfelelő, differenciált – két fő piacra fókuszáló – értékesítési struktúrája. Az új turisztikai szakember a nemzetközi vállalati ügyfelekért és rendezvényekért felelős, míg az Iroda eddigi sales managerei a szövetségi piacon dolgoznak majd. Becsei Gabriella az egyik legfontosabb kulcságazathoz, az orvostudományhoz köthető kongresszusokkal, Szemán Gabriella pedig a többi területtel foglalkozik, az agráriumtól kezdve egészen a mesterséges intelligenciáig. Szabó Anna elérhetőségei: anna.szabo@hcb.hu; +36 20 851 5907