Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek márciusban
2021. március 30.

COVID tesztelés és vírusvédelem a Tensivel
A járvány kitörése számos szektort kihívások elé állított, de talán egyik sem került olyan nehéz helyzetbe, mint az idegenforgalom. A 40 éves Tensi azonban nem esett kétségbe, gyorsan reagált a piac igényeire, utazási szolgáltatásai mellé a vírusvédelemhez szükséges segédeszközök értékesítésébe fogott. Kínálatukban már akkor szerepeltek FFP2 és orvosi maszkok, fertőtlenítők és védőfelszerelések, amikor ezek beszerzése még problémát okozott. Mostanra a cég már prémium minőségű antigén és antitest gyorstesztek forgalmazásával, valamint a Komjádi utcai székházában PCR teszteléssel is foglalkozik.  Egymás támogatását szem előtt tartva, a cég rendezvények és forgatások helyszínén is vállal kedvezményes áron mobil gyorstesztelést, ezzel is hozzájárulva az események biztonságos, vírusmentes lebonyolításához.
 
Fizioterápiás központot nyitott a TEAM Rekreáció Kft.
A jelenlegi helyzetben számos vállalatnál rekreációs lehetőségekkel segítik a munkavállalók otthoni munkavégzését. Erre reflektálva 2021 márciusában nyitotta meg fizioterápiás központját Budapesten a TEAM Rekreáció Kft. A cég több, mint 20 éve a sportos és aktív életmódot támogatja a rendezvényszervezésben, így a gyógytornában is erre fókuszálnak. A hagyományos rehabilitáció mellett szakképzett kollégáik FMS mozgásminta szűrést végeznek, gyógytorna és gyógymasszázs kezelésekkel hatékonyan tárják fel és szüntetik meg az ülőmunka okozta fájdalmakat. A nyitás alkalmából április végéig bármilyen kezelésre kedvezményt biztosítanak MaReSz tagok számára. További információ itt érhető el, valamint az alábbi elérhetőségen: info@trehab.hu
 
Saját fejlesztésű online konferenciaplatformmal jelentkezik a Congress & Hobby Service Kft.
A rendezvényszervező iroda magas színvonalú és kedvező díjú platformot biztosít online rendezvények lebonyolításához. A platform az élő rendezvények alapján készült, ezzel egyidejűleg törekszik az online lehetőségek maximális kihasználására. Az oldal jelszóval védhető, követhetőek a be- és kijelentkezések és honlapon töltött idő, melyekről utólagosan statisztikák készülnek. Lehetőség van kvízek, tesztek kitöltésére, szavazások indítására, chat-re és Q&A-re írásban és szóban. A cégek részére számtalan megjelenési lehetőség biztosított, többek között virtuális kiállítás, logó megjelenítés, bannerek és szekciók közötti reklámok. Bővebb információ elérhető a Congress & Hobby Service Kft. bemutató videójában és honlapján.
 
Egy éve kezdte meg működését a Budapest Convention Bureau
Egy éve, 2020 márciusában alakult a Magyar Kongresszusi Iroda Nonprofit Kft. és kezdte meg Budapest Convention Bureau néven működését. A felálló csapat a váratlanul érkezett pandémia okozta piaci válsághelyzet árnyékában végezte az újjászervezés stratégia alkotó munkálatait, illetve aknázta ki a megváltozott körülmények közepette a lehetőségeket. A nemzetközi jógyakorlatok feltárása mellett a hazai konferencia- és rendezvényipar szereplőit a gyakorlatban segítő aktivitások és nemzetközi díjakkal elismert eredmények is születtek. Ezen első év legfontosabb szakmai eredményeiről a BUD CB oldalán olvasható részletes összefoglaló.
 
A Special Effects együttműködik a One Event Hungary-vel
A rendezvényszolgáltató elfogadta a One Event Hungary megkeresését, hogy széles körű tapasztalatával és sokrétű szolgáltatási palettájával a jövőben kisebbségi tulajdonosként is hozzájáruljon az új vállalkozás sikeréhez. A 2021 februárjában alakult One Event Hungary Kft. - melynek fő tevékenysége Magyarországon és külföldön magas színvonalú rendezvények, konferenciák, incentive utak szervezése és lebonyolítása - egy nemzetközi hálózat tagjaként teljesen új üzleti megközelítéssel szeretné sokszínű szakmai tapasztalatát kamatoztatni. A Special Effects elkötelezett úttörője a minél biztonságosabb és fenntarthatóbb technológiai megoldásoknak, melyet mostantól a One Event Hungary kiterjedt nemzetközi ügyfélkörének is rendelkezésére bocsát.
 
A 2021-es kard Világkupa lebonyolításában segédkezett a Visual Europe Group
2021-es kard Világkupa - egy év szünet után a sportág első, nemzetközi megmérettetése - Budapesten került megrendezésre márciusban. A 390 versenyző és kísérőik részvételével, "buborékban" megvalósított esemény világítás-, hang- és videotechnikája mellett az ezekhez, valamint a dekorációhoz szükéges eszközök és elemek elhelyezését biztosító tartószerkezetet is a Visual Europe Group csapata biztosította.