Hazánk egyik vezető vendéglátóipari cégcsoportja, a Budapest Party Service, idén ünnepli 21. születésnapját, amivel új mérföldkőhöz ért: Semsei Gastronomy név alatt új ernyőmárkát létrehozva egyesítette népszerű VakVarjú éttermeit, Dobay cukrászdáit és rendezvénygasztronómiai szolgáltatásait, valamint saját alapítvánnyal bővítette portfólióját. Egy jótékonysági, 21 km-es félmaratonnal ünnepeltek, amelyen minden megtett kilométer 1000 forint adományt jelentett, amiből a cégcsoport egy speciális konyhai berendezést vásárol a Vakok Iskolájának. A cégcsoport tulajdonosának, Semsei Rudolfnak a nevét viselő Semsei Gastronomy a minőség és a személyre szabott vendéglátás védjegye kíván lenni. Az új márka szimbolizálja a szakmai kiválóságot, a folyamatos fejlődést, és a vendégközpontú szolgáltatás iránti elkötelezettséget.