Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Hírarchívum
2010. május 19.
50 új szobával gazdagodott Pécs négycsillagos szállodai szobakínálata. A Pécs belvárostól távolabb eső részén fekvő Hotel Laterum az új fejlesztés révén a konferenciaturizmusból kíván nagyobb részesedést magáénak tudni. Ennek érdekében a beruházás keretében a négycsillagos szobaegységeken kívül új konferenciateremmel, valamint egy I. osztályú étteremmel... Tovább »
2010. május 19.
Egy, az Országgyűlés honlapján közzétett törvénymódosító javaslatból, amelyet Matolcsy György és Fónagy János fideszes képviselő nyújtott be a parlamentnek, kiderül, hogy a tervek szerint a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) portfóliójába kerülnek át nagyobb állami cégek, így az ITD Hungary Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt. is.Korábbi információk alapján az már ismert,... Tovább »
2010. május 19.
A Magyar Szállodaszövetség XXXIII-ik, Szegeden sorra került közgyűlésén a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. vezérigazgatója, Ganczer Gábor és a Magyar Szállodaszövetség elnöke, Erdei János három évre szóló megállapodást írtak alá, amelynek alapján a HUNGEXPO a Magyar Szállodaszövetség exkluzív társult tagja lett.A megállapodás a HUNGEXPO és a Magyar... Tovább »
2010. május 18.
Az étterem már több, mint 100 éves múlttal rendelkezik. Megannyi elegáns, kellemes este és emlékezetes rendezvény helyszínéül szolgált. Vendégeik között tisztelhették Chirac francia köztársasági elnököt, Helmuth Kohl német kancellárt. Törzsvendégük volt Puskás Öcsi is.A vendéglő Óbuda Fő terén található. Közel a városközponthoz, mégis egy csendes, kellemes... Tovább »
2010. március 11.
E héten tartotta soros ülését a MaReSz rendezvénygasztronómia tagozata. A rendezvény házigazdája ezúttal a Boscolo Konferenciaközpont volt.A már megszokottan nagy számban megjelent szövetségi tagok  Semsei Rudolf tagozatvezető vezetésével tartalmas, helyenként heves vitákat is gerjesztő napirenden küzdötték át magukat.Az idényindító beszélgetés egyik... Tovább »