Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírarchívum
2016. február 23.
Mátrai Nándor, az Asszisztencia Kft. ügyvezetője váltja Benyhe Ildikót a kongresszusszervező tagozat élén. 2015. február 12-én a Budapest Marriott Hotelben tartotta évindító ülését a MaReSz Kongresszus és Konferenciaszervező tagozata. Az új tagozatvezető megválasztása mellett bemutatásra került a Magyar Kongresszusi Iroda megújult PCO pályázata, valamint a Konferencia... Tovább »
2016. február 04.
A Magyarországi Rendezvényszervezők - és szolgáltatók Szövetsége 2016. február 25-én 17:30 órától, a Budapest Music Centerben (1093 Budapest, Mátyás utca 8.) tartja évindító EventHub klubestjét. Az előadás témája a tervezett új Budapesti Kongresszusi Központ lesz, amit a tervezőiroda részéről Dr. Finta József akadémikus, c. egyetemi tanár, Állami-, Ybl - és... Tovább »
2016. február 03.
A MaReSz Elnöksége ezúton szeretné megnyugtatni tagjait, hogy a hvg. hu-n és index.hu-n megjelenő cikk valószínűleg több helyen pontatlanságokat tartalmaz. Az Elnökség azon fáradozik, hogy beszerezze a pontos anyagot és megvitassa az állami döntéshozókkal. Tagjainkat természetesen értesíteni fogjuk a... Tovább »
2016. február 02.
Szeretettel gratulálunk az Év Rendezvényszervezőjének, Körömi Annának (Event & More Kft.), valamint az Év Rendezvényszolgáltatójának, a Visualpower Kft-nek!Képünkön balról jobbra: Benyhe Ildikó, alelnök, kongresszusi tagozatvezető MaReSz, Vaskó Tünde, a Visualpower Kft. marketing és kommunikációs igazgatója, Körömi Anna, Event & More Kft. ügyvezető, Bacsi... Tovább »
2016. január 27.
Január 13-án tartotta elnökségi ülését a MaReSz, melyen többek között meghatározásra kerültek az idei események időpontjai. Az első EventHub szakmai networking rendezvényre február 25-én este a Budapest Music Centerben kerül sor. A téma az új épülő budapesti Kongresszusi Központ, melyről Finta József tart előadást és mutatja be  a látványterveket. Március,... Tovább »