Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
7 kategóriában, március 31-ig lehet pályázni a MaReSz Flash Award-ra
2023. március 06.

A Flash Award-on a rendezvényszervező- és szolgáltató szektor legkiemelkedőbb teljesítményeit díjazza a MaReSz. A 2023-as versenyre 7 kategóriában, a 2022-ben Magyarországon (vagy külföldön, de magyar megbízónak) megvalósított projektekkel lehet nevezni. Különlegesség az idei évben, hogy a Digital Event díj esetében – tekintettel a pandémiás időszakra – a 2022-es rendezvények mellett a 2021-es és a 2020-as évek online és hibrid munkáinak pályázatait is be lehet nyújtani. 
A pályamunkákat
első körben egy online zsűri bírálja, innen a legtöbb pontot elérő pályázatok jutnak tovább, majd ezekből a legjobbnak ítélt projektekből a szűkített zsűri választja ki az egyes kategóriák győzteseit.
A nyerteseket a májusi díjátadó eseményen jutalmazzák.
A pályázaton nemcsak MaReSz tagok, hanem a szövetségen kívüli, a rendezvényszakmához kapcsolódó cégek is részt vehetnek. A pályamunkákat 2023. március 31-ig kell eljuttatni a szervezőknek, ezért érdemes már most nekilátni a tervezésnek. A pályázat menete, a különböző kategóriák leírása és kritériumrendszere a flashaward.hu oldalon érhető el.
A MaReSz titkársága készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére a +36 30 485 2778-as telefonszámon vagy az info@flashaward.hu e-mail-címen.