Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2023. március
2023. április 13.

Falko Siecke a legbefolyásosabb szakemberek listáján

A Terra Catering alapítóját és igazgatóját, Falko Siecke-t választotta a szakma Új Európa legbefolyásosabb catering szakemberének a Kongres Magazine által szervezett szavazáson. 
“Az eredmény hatalmas megtiszteltetés és óriási motiváció az egész csapatnak. Továbbra is azon dolgozunk majd, hogy rászolgáljunk partnereink és ügyfeleink bizalmára és elismerésére” - mondja Falko Siecke.
A szakmai zsűri összesen 242 jelölt közül választotta ki a régió legkiemelkedőbb szereplőit. A Special Effects Group-hoz tartozó Terra Catering-en kívül az anyavállalat, a Special Effects ügyvezetője is előkelő helyet ért el a szavazáson: Kassai Zsolt második lett a „Most Influential Meeting Service Providers” listán, egyben első a hazai szakemberek között.

 

Újra a Progressive nyerte az Affidea Magyarország tenderét

Az Affidea tavaly decemberben írt ki meghívásos tendert lead ügynökségi feladatok ellátására. Összesen négy reklámügynökség adott le pályázatot, a szakmai értékelés után közülük választották ki újra a Progressive-et, mely márciustól felel az egészségügyi szolgáltató teljes kommunikációjáért. „Büszkék vagyunk arra, hogy folytathatjuk a közös munkát az Affidea Magyarország csapatával. Az elmúlt két és fél év közösen elért eredményeinek és ügynökségünk több mint 20 éves egészségügyi kommunikációs tapasztalatának köszönhető, hogy a többi meghívott ügynökséggel szemben meg tudtuk őrizni a pozíciónkat” – mondta Szabó Orsolya, a Progressive business unit directora.

 

A TorTer standja shortlistes volt a düsseldorfi EuroShop-on, ami a világ legnagyobb retail tematikájú eseménye

A több mint 50 éves múltra visszatekintő, 3 évente megrendezett düsseldorfi EuroShop a világ legnagyobb retail tematikájú eseménye, amit a kiskereskedelmi marketing terén érdekelt cégek számára rendeznek. A kiállítási standok tervezésével-kivitelezésével foglalkozó TorTer 2020 után idén is saját standdal volt jelen az eseményen. Az ikonikus zöld békát ezúttal sem nélkülöző, vibráló, színes egyedi stand a neves EXHIBITOR MAGAZINE zsűrijének is tetszett: a TorTer standja shortlistes volt a legjobb standok között.

 

 

 

 

 

Részvételi lehetőség a Portfolio Csoport tavaszi konferenciáin

A Portfolio Csoport idén is megkezdi tavaszi konferenciaszezonját 12 szakmai rendezvényt kínálva - több iparágban is - a résztvevőknek. Ismét prémium hotelekben jönnek össze az ingatlan, az agrár, a pénzügyi (biztosítás, hitel), az IT, az energia és a járműipar szektor legfontosabb döntéshozói, véleményvezérei és szakértői, hogy megbeszéljék a legégetőbb szakmai és üzleti kérdéseket. A program gerincét hagyományosan előadások, panelbeszélgetések és vezetői kerekasztal-beszélgetések adják, a szünetekben pedig a szakmai networkingé a főszerep. Legyen részese Magyarország piacvezető gazdasági eseményeinek! A 2023-as rendezvénynaptár itt érhető el.

 

A Hello Agency készítette a Fény Utcai Piac új arculatát

Közeleg a tavasz, az átalakulás ideje. Buda patinás piaca a Hello Agency-t bízta meg új arculata elkészítésével, melynek elemeit az ott forgalmazott kézműves termékek ihlették. Az évek során sok minden változott a Fény Utcai Piac körül, de egy dolog állandó maradt: a kistermelők és a kézműves termékek szeretete. Az új arculat frissessége is reflektál a piaci forgatag dinamikájára. Az arculatújítási tenderen 2022 elején indult el, majd futott be győztesként az ügynökség. Ezután kezdetét vette egy komplex alkotófolyamat, melynek eredményeként megszületett a logót alkotó, illusztrált gyümölcsök és zöldségek rendszere, ami a piac és a közösség sokszínű és változatos egységét jelképezi.
Az átalakulás nem csak a piac fizikai megjelenését érinti, hanem a digitális jelenlétét is. A Hello Agency megújította a Fény Utcai Piac közösségi média-felületeit (FacebookInstagram) is, hogy az új grafikai elemek a legszélesebb közönséghez is eljussanak.

 

Átadták a Special Effects új raktárépületét

A Special Effects telephelyén elkészült a vállalat modern, egyedi raktárépülete. Az elsődleges cél a kapacitás növelése és a hatékonyság optimalizálása volt, de az esztétikára is nagy hangsúlyt fordítottak a tervezők. A háromszintes, antracitszürke épületet hatalmas üvegbetétek teszik világossá, a tágas rakodótér mellett pedig korszerű teherlift, széles közlekedők, kapuk, valamint ki- és bepakolási lehetőség segíti a munkavégzést. A 2000 nm-es épületben elegáns irodákat, tárgyalókat, oktatótermet, konyhát, étkezőt, illetve zuhanyóval és öltözővel ellátott pihenőszobát is kialakítottak. Az egyediség és játékosság jegyében az objektum minden szintjét egyedi Star Wars témájú graffitik díszítik.

 

 

 

A faxtól a valós idejű beléptetőrendszerig és az eseményapplikációig - 25 éves a Max & Future

Az elmúlt negyedszázad alatt, a világválságtól a pandémiáig, sok mindent megélt a Max & Future. Az ügynökség a túlélés zálogát a folyamatos fejlődésben és az apró részletekre fordított kiemelt figyelemben találta meg. A gyorsaságra, a hatékonyságra és az ügyfélbarát árképzésre épülő rendezvényszervező tevékenységük mellett létrehozták kreatív-, gyártó-kivitelező- és online üzletágukat, továbbá egy ügyfélszolgálatot. Ezek fúziója a garancia arra, hogy komplex események kapcsán is – a stratégiai tervezéstől a kivitelezésen át a lebonyolításig és az utókövetésig – teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani. Ügyfeleik hűsége a legnagyobb büszkeségük.

 

Április 12-én nyílik a Szépművészeti Múzeum legújabb időszaki kiállítása

170 éve született Csontváry Kosztka Tivadar, mely évfordulót közös kiállítással ünnepli a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria és a pécsi Janus Pannonius Múzeum. A két intézmény együttműködésének köszönhetően együtt lesznek láthatóak Csontváry híres Önarckép és Magányos cédrus alkotásai, de a nagy méretű Taorminai görög színház romjai valamint a Nagy Tarpatak a Tátrában című festményei is.
Museum!Events csapata ezúttal is egyedi csomagajánlatokkal készül az egyedülálló időszaki kiállításhoz kapcsolódóan, legyen szó kisebb létszámú állófogadásról vagy a múzeum nagyobb csarnokaiba szervezett gálavacsorákról. Ajánlataik az ügyfél igényeihez igazodva izgalmas, exkluzív tárlatvezetéseket, illetve egyedi tárlatnyitvatartást is tartalmaznak. Bővebb információért az event@szepmuveszeti.hu email címen lehet érdeklődni.

 

Megújult a Párisi Passage Restaurant étlapja

A Párisi Udvar Hotel lélegzetelállító épületében található Párisi Passage Restaurant márciustól ikonikus fogásokkal várja a hagyományos ételek kedvelőit. Az étterem executive séfje, Lutz Lajos által megálmodott új menü tökéletes választás azoknak, akik a magyar gasztronómia kihagyhatatlan fogásait szeretnék megkóstolni modern tálalásban. A kínálatukban megtalálhatóak olyan örök klasszikusok, mint a zsírjában sült libamáj, a bélszín Budapest módra vagy a Kárpáti fogas. Kápráztassa el külföldi vagy magyar vendégeit egy varázslatos, múlt századot idéző környezetben, amely azonnal magával ragadja az embert!