Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2023. január
2023. január 29.

Az egyik legnagyobb év végi gálarendezvényéről készített rövid werkfilmet a Hungexpo

A Hungexpo-n decemberben tartott 900 fős karácsonyi corporate rendezvény az új kongresszusi központ plenáris termében kapott helyet.
A film a Hungexpo youtube csatornáján tekinthető meg:
https://youtu.be/Gy7iP8XQTzY?list=PLbp9N6noZGnwOSyq5t3d47nLeDJAD2s4p

 

 

 

 

 

Megújult étterem és rendezvényterem a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotelben

Az Accent Hotels által üzemeltetett szállodában befejeződött az étterem felújítása, amely során a korszerűsítésen túl a rendelkezésre álló tér is duplájára növekedett. A szállodában egy 130 négyzetméteres, három részre szekcionálható konferenciaterem ad otthont számos különféle rendezvénynek, a felújítási munkálatok során azonban a bővítésnek köszönhetően új, leválasztható rendezvényterem is helyet kapott az étteremben. A 100 négyzetméteres, tóra néző panorámával rendelkező terem kisebb tréningek mellett céges és családi rendezvények számára egyaránt tökéletes.
A természetközeli étterem az egyik legkedveltebb esküvőhelyszín Székesfehérváron, amely immár akár 130 fős vendégsereget is képes fogadni.

 

Új otthonba költözik a TorTer Design

A kiállítás kivitelezési- és belsőépítészeti megoldásokat kínáló TorTer közel három évtized után hagyja maga mögött a 18. kerületet. A gyártóegységek már a 10. kerületi bázison kezdték meg az új évet és március végéig fokozatosan minden szervezeti egység átköltözik az új TorTer Térre.

 

 

 

 

 

Megújul az Európa Hajó, Közép-Európa legnagyobb és legmodernebben felszerelt folyami rendezvényhajója

Az Európa Hajó 2023 január elején újból ellátogatott a komárnoi hajógyárba, ahol mostanra már megkezdődött a méltán híres rendezvényhajó külső-belső felújítása.
A felújítás kevésbé látványos, de annál fontosabb eleme a hajótest ellenőrzése, részleges lemezcseréje.  Mindazonáltal hiszik, hogy vendégeik számára annál nagyobb örömet jelent majd a modernizált lift, a parketta cseréje és a teljes hangtechnika fejlesztése, amellett, hogy az eddig gázzal működő konyhát teljesen elektromosra építik át.
Az ütemterv szerint a hajó 2023 április első napjaiban újra visszatér a már megszokott budai kikötőbe, ahol csodás esküvők és rendezvények helyszínévé válhat az elkövetkező években.
www.europahajo.hu

 

Büszkén búcsúzott a Nuvu Kft. az Óévtől!

Nagy megtiszteltetésben részesültek a Nuvu Kft. munkatársai. Az előző évek sikereinek, a külföldi megmérettetések dicsőségének hozományaként Abu Dhabi-ba, Bahrein-be és Dubai-ba kaptak meghívást egy-egy szilveszteri és egy születésnapi tűzijáték kivitelezésére.
A munkálatok két ütemben, 2022.12.27.-2023.01.01.-ig, illetve 2023.01.03.-01.06. között zajlottak. A Nuvu Kft. dolgozói hatalmas elismerés kíséretében festették színesre a Közel-Kelet égboltját. Jelentős elismerés számukra, hogy pirotechnikusaik megbízható munkájára a világ minden szegletében számíthatnak a megbízók. A 2022-es év jelentős mérföldköveket hozott a cég életébe és szakmailag megkoronázta külföldi szerepléseiket, hogy az Óév búcsúztatása is tűzijáték telepítéssel telt.

 

 

 

Sikeresek az üzleti célú rendezvények a  Kölcsey Központban - Debrecenben is közös érdek a piaci szereplők összefogása

Sikerrel zárultak az év végi üzleti rendezvények, sőt már az idei első rendezvényhelyszín-foglalások is megvalósultak a Kölcsey Központban. Bár az épületegyüttesben lévő Hotel Lycium – a felújítási programja miatt – szállásszolgáltatást átmenetileg nem tud nyújtani, a Központ 10 rendezvénytermének értékesítése változatlan formában zajlik. Az üzleti célú rendezvényekre egyedi árajánlatot a rendezveny@hotellycium.hu e-mail címen lehet kérni.
Példaértékű összefogás jött létre a debreceni szállodák együttműködésével annak érdekében, hogy a város a Kölcsey Konferenciaközpont megemelkedett energiaköltségei ellenére is versenyképes maradjon a hazai rendezvénypiacon. A debreceni szálláshelyek a rendezvények révén megvalósuló szobaéjszakák után bizonyos összeggel hozzájárulnak az adott esemény terembérleti költségéhez annak érdekében, hogy az eddigi rendezvényeket megtartsák és azok a jövőben is Debrecent válasszák helyszínül.

 

 

 

 

Hatékony megoldás a munkaerőhiányra

A Get Work Trend Kft. az elsők között szerezte meg a minősített foglalkoztatói engedélyt, mellyel gyors és hatékony megoldást kínál többek között a HoReCa szektort is érintő súlyos munkaerőhiányra. Státusza bővült továbbá a Fülöp-szigeteki munkavállalók foglalkoztatásához szükséges akkreditációval, így akár 3 hónapon belül, teljes körű hatósági és vízumügyintézéssel biztosítja 100+ fős létszámigény feltöltését a szigetországból. A megrendelésben támasztott kritériumok alapján kiválasztott munkavállalók több éves, releváns nemzetközi tapasztalattal, kiváló angol nyelvismerettel rendelkeznek, így azonnal teljesértékű munkát végeznek. A február 28-ig leadott megrendelésekre egyedi kedvezményt biztosítunk a MaReSz tagjai részére. További információ: https://www.getwork.hu/kulfoldi-toborzas