Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz-tagok az idei Conventa-Meetings Star Award díjazottjai között
2024. március 13.

Amint arról a Turizmus.com is hírt adott korábban, az idei Conventa második estéjén, február 21-én Ljubljanában rendezték meg a Meetings Star 2024 Díjátadó ceremóniát, amely a nemzetközi rendezvényipar “Michelin guide“-jaként több kategóriában ismeri el a MICE szektorban a régió legjobb üzleti desztinációit, üzleti szállodáit, rendezvényhelyszíneit és az iparág legbefolyásosabb személyeit. A díjazottak között több magyar vállalkozás is szerepelt, köztük a MaReSz-tag Hungexpo, és olyan, a rendezvényszolgáltatás területén befolyásos személyek, akiknek cége a MaReSz tagja.
A legjobb városi üzleti hotel kategóriában a tavaly nyílt W Budapest nyert, a legjobb kongresszusi központnak járó díjat pedig a Hungexpo képviselői vehették át. Kategóriáján belül a Hungexpo ezzel olyan, régión belüli központokat utasított maga mögé, mint az ICE Krakow Congress Centre vagy az Austria Center Vienna.
Emellett több kategóriában díjazták a rendezvényszolgáltatók közül a legbefolyásosabb személyeket, köztük Falco Sieckét, a Terra Catering ügyvezetőjét és Fazakas F. Jánost, a Visual Europe Group stratégiai igazgatóját. Gratulálunk! Forrás: Hungexpo és Turizmus.com